Lynda Weinman
بسیاری لیندا واینمن را "مادر آموزش اینترنتی" لقب داده اند. وی که هم اکنون (2016) ۶۰ سال سن دارد در ۱۹۹۵ سایتی را راه اندازی کرد که به عنوان منبعی رایگان برای دانش آموزان محسوب می شد. طی آن دوران لیندا به صورت خودآموز در حال یادگیری طراحی وب بود و تلاش داشت تا آموخته هایش را با سایرین نیز به اشتراک بگذارد. هر چند این روزها مسئله یاد شده امری عادی به حساب می آید اما در اواسط دهه نود -روزگاری که هنوز یوتیوبی نبود- یادگیری طراحی وب به صورت خودجوش چندان مسئله رایجی محسوب نمی گشت.
اشتیاق آن روزهای لیندا در یادگیری ، حالا به لطف وب سایت و سرویسی هایی همانند آنچه خود او راه اندازی کرده به میلیون ها نفر دیگر در سراسر دنیا نیز سرایت نموده و آنها می توانند با اندک هزینه ای و در هر جا و مکانی آنچه که دوست دارند را فرا بگیرند.
ناگفته نماند که پیدا کردن مسیر صحیح کسب و کار، حتی برای لیندا واینمن نیز بدون فراز و نشیب نبوده و وی هم مانند هر فرد موفق دیگری در راه رسیدن به پیروزی پستی و بلندی های بسیاری را از سر گذرانده.
درک نیازی که هیچکس به آن پاسخ نداده بود
وقتی در سال ۱۹۹۳ واینمن طراحی وب را اندک اندک فرا گرفته و قصد آموزش دادن آن را پیدا کرد، ابتدا به کتاب فروشی مراجع نمود و سعی کرد کتابی را به عنوان مرجع انتخاب و از روی آن به دانش آموزان خود درس بدهد. اما وی متوجه شد کتاب فروشی ها و کتابخانه ها تنها راهنماهایی بسیار فنی و پیچیده را ارائه می نمایند که درک شان برای افراد معمولی و با دانش متوسط تقریباً غیر ممکن محسوب می شود.
لیندا واینمن میگوید: به یاد می آورم که با خود فکر کردم شاید چنین کتابی هنوز وجود ندارد. بلافاصله از کتاب فروشی به خانه رفتم و ایده ی اولیه نوشتن آن را پیاده سازی کردم.
کمی بعد کتاب "طراحی گرافیک های تحت وب" که به باور بسیاری اولین کتاب ساده و قابل درک توسط عموم در رابطه با حرفه طراحی وب بود، توسط افراد بسیاری در سراسر دنیا به عنوان یک مرجع غیر فنی مورد استفاده قرار می گرفت و محبوبیتی غیر قابل باور به دست آورده بود.
درست در همان زمان و در سال ۱۹۹۵ واینمن آدرس ایمیل فردی را مشاهده نمود که به صورت debbie@debbie.com بود و مشتاق شد بداند آیا دامنه ی لیندا نیز برای ثبت کردن در دسترس قرار دارد یا خیر. وی این دامنه را خریداری و وبسایتی تحت آن راه انداخت تا از طریقش بتواند با دانش آموزان و همچنین خوانندگان کتاب خود ارتباط برقرار نماید.
شروعی کوچک و توسعه ای آهسته و پیوسته
بعد از موفقیت کتاب واینمن همسر او، بروس هون (Bruce Heavin)، که در اصل موسس کمپانی لیندا نیز محسوب می شود، پیشنهاد داد در طول تعطیلات بهاره یکی از سالن های کامپیوتر دانشگاهی را اجاره نموده و در آن به مدت یک هفته دوره آموزش طراحی وب برگزار نمایند.
آنها این ایده را عملی کردند و سپس به منظور جذب افراد علاقه مند بنر تبلیغاتی را روی سایت لیندا قرار دادند. نه تنها ظرفیت کلاس یاد شده بسیار سریع پر گشت، بلکه افراد از گوشه و کنار دنیا و حتی مثلاً شهر وین برای حضور در آن ثبت نام نمودند.
اینکه تنها یک بنر در سایت خود قرار دهیم و سپس مردم از سراسر دنیا برای حضور در کلاس مان ثبت نام نمایند، باعث شده بود تا شوکه شویم.
آن کارگاه های یک هفته ای بسیار زود باعث شدند تا کسب و کار امروزی لیندا و همسرش پایه گذاری گردد. واینمن از درآمد حق امتیاز کتاب خود با ارزش ۲۰ هزار دلار استفاده کرد و مدرسه طراحی وبی را راه اندازی نمود که دوره هایش در هر ماه به سرعت پیش فروش شده و ظرفیت شان تکمیل می گشت. لیندا می گوید: "مشتریان زیادی وجود داشتند که مجبور بودیم به آنها نه بگوییم، زیرا ظرفیتی برای پذیرش شان وجود نداشت".
اوج گیری پس از بحران
کسب و کار لیندا پس از چند سال توانست ۳۵ فرصت شغلی را ایجاد و درآمدی ۳.۵ میلیون دلاری را فراهم کند. اما در سال ۲۰۰۱ و پس از انفجار حباب دات کام و حوادث مرتبط به یازده سپتامبر، تمایل افراد به یادگیری دروس طراحی وب کاهشی عجیب پیدا کرد، تا جایی که واینمن و همسرش در ادامه دادن مسیر مردد شده بودند.
کمپانی آنها دچار بحرانی جدی گشت، واینمن و هون ۷۵ درصد کارمندان خود را اخراج کردند و تنها ۹ نفر در استخدام شان باقی ماند. دفتر و مقر برگزاری دوره های لیندا نیز کوچک تر گشت و سعی را بر این گذاشتند تا واحد هایی با قیمت ارزان تر اجاره نمایند.
روز های سیاهی بود و حتی خودم تردید داشتم که می توانیم این کسب و کار را ادامه دهیم یا خیر.
خود واینمن در مورد آن ایام می گوید: "همه در حال نبرد برای بقا بودند و سعی می کردند سر خود را بالای آب نگه دارند. ما نیز وضعیتی مشابه را تجربه می کردیم و در نهایت درست همین زمان بود که تصمیم گرفتیم خدمات خود را به صورت کاملاً آنلاین ارائه نماییم."
روزگاری که ایده یاد شده شکل گرفت و سپس عملی گشت (ارائه خدمات به صورت آنلاین) تماشای فیلم بر روی کامپیوترها تازه در حال رواج یافتن بود. لیندا دات کام تصمیم گرفت در ازای سرویسی که ارائه می کند هزینه حق اشتراکی ۲۵ دلاری را به صورت ماهیانه دریافت نماید.
افراد اندکی از این راهکار استقبال کردند. واینمن می گوید: "درآمد مان به شدت افت کرده بود. روز های سیاهی بود و حتی خودم تردید داشتم که می توانیم این کسب و کار را ادامه دهیم یا خیر."
با تنها ۱۰۰۰ نفر پرداخت کننده حق اشتراک ماهیانه، بقای کمپانی به نظر بسیار سخت می رسید. ایجاد یک جامعه ی آنلاین زمان بر است و لیندا به خود امید می داد که آنها مسیر شان را عوض نکرده اند بلکه راهی تازه را شروع نموده اند پس باید صبر پیشه کنند. او توضیح می دهد که "همه چیز بسیار آهسته پیش رفت. ولی کم کم پرداخت حق اشتراک ماهیانه آنلاین رواج پیدا کرد و مقدار آن هر ساله چندین برابر شد".
در ۲۰۰۶ تعداد مشترکین به ۱۰۰.۰۰۰ نفر رسید و واینمن و همسرش ۱۵۰ کارمند خود را به همراه خانواده هایشان به دیزنی لند بردند تا موفقیت بزرگی که رقم خورده بود را جشن بگیرند.
ایجاد فرهنگ سازمانی مناسب در زمان رشد
اینکه اعضا و کارمندان شرکت همانند یک خانواده با یکدیگر در تعامل باشند همواره برای لیندا حائز اهمیت بوده و او حتی همیشه تلاش داشته تا افراد تحت استخدام خود را با اسم کوچک بشناسد و صدا بزند. ولی رشد سریع کمپانی و رسیدن تعداد کارمندان به عدد ۵۰۰، رفته رفته چالش هایی تازه را پدید می آورد و سبب می گردد واینمن در ایده آل های خود بازنگری نماید.
وی می گوید: "چالش اصلی بر سر تعیین سمت و مقام افراد بود. اینکه با هر کس چه برخوردی باید صورت بگیرد. همه ی کسانی که رشدی سریع را در شرکت خود تجربه کرده اند می دانند که ایجاد سلسله مراتب تا چه حد اهمیت دارد."
در ۲۰۰۷ تصمیم بر این شد تا یک مدیرعامل جهت اداره ی بهتر مجموعه به آن اضافه گردد. به گفته ی خود لیندا "درست در همان زمان بود که او تصمیم گرفت در رفتارها و برخوردهای خود سیاست بیشتری داشته و بروکراتیک تر عمل نماید".
ایجاد فرهنگ سازمانی برای شرکتی با بیش از ۵۰۰ کارمند کاری بسیار دشوار خواهد بود ولی حتی آنچه از این مسئله نیز دشوارتر به حساب می آید پایه ریزی درست و مطابقت دادن افراد با فرهنگ یاد شده است. اینکار در زمانی که یک شرکت نوپا و کوچک محسوب می شود چندان سخت نیست و شاید ضروری هم نباشد ولی با رشد آن صورت پذیرفتنش الزام می یابد.
پیش به سوی موفقیت
مدتی است که بسیاری تصور می کنند دوره های آموزش ویدئویی می توانند آینده آموزش به حساب بیایند.
در طی سال های اخیر کمپانی واینمن توسط افراد گوناگونی که در حرفه ی خود بهترین هستند دوره های آنلاین متعددی را ایجاد نموده و سعی کرده نشان دهد این دوره های آنلاین راه و روش یادگیری را برای همیشه متحول کرده اند.
لیندا دات کام قالبی معین و کارآمد را برای دوره های آموزشی اش پدید آورده و سپس کوشش کرده تا از نظر موضوعی نیز در بین مطالب مورد تدریس خود تنوع ایجاد نماید. روزگاری در وب سایت مورد بحث تنها ۲۰ دوره آموزش ویدئویی آنلاین وجود داشت، اما اکنون این رقم به ۶۳۰۰ رسیده که شامل ۲۶۷.۰۰۰ ویدئوی آموزشی می گردد.
ارائه ی کتابخانه ای ویدئویی به جای اینکه از افراد درخواست شود تا در دوره هایی مشخص با روال معمول و پیوسته شرکت نمایند، عاملی بوده که سبب گشته شیوه ی آموزشی لیندا دات کام نسبت به سایرین کاملاً متفاوت گردد.
واینمن می گوید: "مدتی است که بسیاری تصور می کنند دوره های آموزش ویدئویی می توانند آینده آموزش به حساب بیایند. ما به خاطر همین تفاوت مان مورد توجه قرار داشته و تحت نظر سایرین هستیم".
فروش به لینکدین Linked in
من به شخصه بر روی اثری که از همکاری دو کمپانی با یکدیگر پدید می آید متمرکز هستم.
واینمن زمانی که متوجه می شود لینکدین قصد خرید کمپانی اش را دارد، در ابتدا شوکه می گردد. او و همسرش هرگز به دنبال فروش شرکت خود و یافتن مشتری برای آن نبوده اند و البته در سن ۶۰ سالگی وی هنوز هم احساس می نموده که برای بازنشستگی بسیار زود است.
اما رفته رفته به این نتیجه می رسند که این فروش و ادغام دو کمپانی با یکدیگر احتمالاً امری منطقی و موثر خواهد بود. هر دو شرکت به نوعی تلاش داشته اند به افراد کمک کنند تا وضعیت شغلی خود را بهبود بخشند و احتمالاً در کنار یکدیگر بسیار بهتر از گذشته می توانند این هدف را محقق کنند.
واینمن می گوید: "بسیاری از مردم بر روی رقم معامله صورت پذیرفته تمرکز دارند و شاید این مسئله برای افرادی که با صنعت ما آشنا نیستند یک شگفتی محسوب شود. ولی خود من به شخصه بر روی اثری که از همکاری دو کمپانی با یکدیگر پدید می آید متمرکز هستم و اولین چیزی که در رابطه با این موضوع به ذهنم می رسد، میزان بزرگی این اثرگذاری است."
به نظر می آید حتی لیندا واینمن هم از موفقیت خودش شگفت زده است و تصور چنین روزی را نداشته. بر خلاف بسیاری از بنیانگذاران کمپانی ها مهم تکنولوژیک امروزی ، وی با هدف کسب درآمد های کلان شروع به کار نکرده و قصد اولیه اش هرگز ایجاد کمپانی نبوده که توسط لینکدین به ارزش ۱.۵ میلیارد دلار خریداری شد. او تنها سعی داشته آنچه که برای خودش جذاب بوده، یعنی طراحی وب را به سایرین نیز بیاموزد.
واینمن که بر حسب اتفاق بدل به یک معلم گشته، می گوید: "من نه چندان گنگ بودم و نه به آن صورت خوره ی دنیای تکنولوژی. افراد زیادی پیش من می آمدند و می پرسیدند چگونه این کار را انجام می دهی؟ یا چگونه آن کار را انجام می دهی؟ هرگز با خودم فکر نکرده بودم به اشتراک گذاشتن دانش در رابطه با آنچه که برایت جالب است، در واقع همان تدریس کردن محسوب می شود."
در حالکیه لیندا اعتقاد دارد تنها در زمان و مکان مناسبی حضور داشته، سخت است بدل شدن یک دامنه ی ۳۵ دلاری به کسب و کاری ۱.۵ میلیارد دلاری را حاصل یک اتفاق بدانیم.
کسب گواهینامه مهندس یادگیری ماشین حرفه ای Google Cloud تأیید می کند که شما می توانید با استفاده از قابلیت های Google Cloud و دانش رویکردهای معمولی ML ، راه حل های AI را ساخت ، ارزیابی ، تولید و بهینه سازی کنید. در این دوره ، مربی Noah Gift شما را برای صدور گواهینامه آماده می کند ، با یک مرور کلی از امتحان شروع می شود - از جمله قالب امتحان ، زمانی که باید طول بکشد ، و چگونه و از کجا می توانید امتحان را انجام دهید. نوح سپس به شش بخش امتحان شیرجه می زند و آنچه را که باید در مورد آن بدانید پوشش می دهد: معماری راه حل های ML کم کد. همکاری در تیم ها و در بین تیم ها برای مدیریت داده ها و مدل ها. مقیاس اولیه در مدل های ML. مدل های خدمت و مقیاس ؛ خطوط لوله ML خودکار و ارکستر. و نظارت بر راه حل های ML.
نمونه ویدیوی آموزشی ( زیرنویسها جدا از ویدیو است و میتوانید آنرا نمایش ندهید ) :
[فارسی]
01 مقدمه
دوره 01-01 و بررسی اجمالی آزمون مهندس یادگیری ماشین حرفه ای Google
01-02 Framing ML مشکلات: اصطلاحات کلیدی
02 ترجمه چالش های تجاری در موارد استفاده ML
02-01 ساختمان های کار با قابلیت AI
02-02 با استفاده از ابزارهای AI برای ساخت ابزارهای AI
02-03 آموزش MLOP در مقیاس با GitHub
03 تعریف مشکلات ML
03-01 شبیه سازی در مقابل ردیابی آزمایش
03-02 چه موقع از ML استفاده کنید
03-03 نظارت در مقابل ML بدون نظارت
03-04 بهینه سازی
خوشه بندی 03-05
04 تعریف معیارهای موفقیت کسب و کار
04-01 تعریف معیارهای موفقیت کسب و کار
05 شناسایی خطرات برای امکان سنجی راه حل های ML
05-01 سلسله مراتب MLOPS
05-02 هزینه های پنهان سیستم های مخرب
05-03 مسمومیت داده
نتیجه گیری 06: قاب بندی مشکلات ML
06-01 Framing ML مشکلات: مراحل بعدی
07 مقدمه: معماری یک راه حل ML
07-01 معماری یک راه حل ML: نمای کلی
07-02 معماری یک راه حل ML: اصطلاحات کلیدی
07-03 Cloud Developer Advantage فضای کاری
08 طراحی یک راه حل قابل اعتماد ، مقیاس پذیر و بسیار در دسترس ML
08-01 تحویل مداوم چیست؟
08-02 میکروسرویس ML کانتینر شده
ذهنیت 08-03 SRE برای MLOPS
08-04 گردش کار قابل تکرار
08-05 ادغام مداوم را بیاموزید
09 انتخاب اجزای سخت افزار Google Cloud مناسب
09-01 انتخاب MLOP های سنگین در مقابل نور
09-02 اجزای کلیدی چشم انداز MLOPS
09-03 فروشگاه ویژگی در مقابل انبار داده
انتخاب محاسبه 09-04
10 نتیجه گیری: معماری یک راه حل ML
10-01 معماری یک راه حل ML: مراحل بعدی
11 مقدمه: طراحی سیستم های تهیه و پردازش داده ها
11-01 طراحی سیستم های تهیه و پردازش داده ها: نمای کلی
11-02 طراحی سیستم های تهیه و پردازش داده ها: اصطلاحات کلیدی
11-03 پردازنده به GCP
12 کاوش در داده ها
12-01 Google Colab چیست؟
12-02 تجزیه و تحلیل داده های اکتشافی برای امید به زندگی
12-03 تنظیم علوم داده با VirtualEnv و PIP در ویندوز
12-04 داده های نمودار برای تجزیه و تحلیل داده های اکتشافی
13 خط لوله داده ساختمان
داده های برچسب زدن 13-01
13-02 برچسب زدن مکانیکی ترک
13-03 تمیز کردن داده ها
داده های مقیاس گذاری 13-04
13-05 خط لوله داده BigQuery با COLAB
14 ایجاد ویژگی های ورودی
14-01 مفاهیم مهندسی ویژگی
14-02 استخراج ویژگی ها از مجموعه داده های عمومی
14-03 تجزیه و تحلیل داده های اکتشافی با Google BigQuery
نتیجه گیری: طراحی سیستم های تهیه و پردازش داده ها
15-01 طراحی سیستم های تهیه و پردازش داده ها: مراحل بعدی
16 مقدمه: در حال توسعه مدل های ML
16-01 در حال توسعه مدل های ML: نمای کلی
16-02 در حال توسعه مدل های ML: اصطلاحات کلیدی
17 مدل ساختمان
17-01 با استفاده از زمین بازی tensorflow
17-02 بیش از حد در مقابل زیرنویس
17-03 انتخاب معیارهای مناسب
18 مدل آموزشی
18-01 مدل های آموزشی با Tensorflow و Docker با قابلیت GPU
18-02 ترکیبات خام تنظیم خوب با بغل کردن صورت
18-03 مزایای یادگیری انتقال
19 آموزش مدل مقیاس و خدمت
19-01 خدمات میکروسرویس را عملیاتی کنید
19-02 نظارت و ورود به سیستم با Rust در Google App Engine
19-03 ادغام مداوم با استفاده از زنگ زدگی با اقدامات GitHub
19-04 نسخه ی نمایشی: آزمایش واحد زنگ زدگی
19-05 نسخه ی نمایشی: زنگ زدگی با Github Copilot
19-06 ایستگاه کاری GCP را با پایتون راه اندازی کرد
نسخه ی نمایشی 19-07: Google Cloud Shell
نسخه ی نمایشی 19-08: ویرایشگر Google Cloud
نسخه ی نمایشی 19-09: Google CLI SDK
19-10 نسخه ی نمایشی: Google Gcloud CLI
نمایشی 19-11: استقرار زنگ زدگی موتور Google
نسخه ی نمایشی 19-12: Google App Engine Golang
20 نتیجه گیری: در حال توسعه مدل های ML
20-01 در حال توسعه مدل های ML: مراحل بعدی
21 مقدمه: خطوط لوله ML خودکار و ارکستر
21-01 اتوماسیون و ارکستر خطوط لوله ML: نمای کلی
21-02 اتوماسیون و ارکستر خطوط لوله ML: اصطلاحات کلیدی
22 طراحی و اجرای خطوط لوله آموزش
22-01 مهندسی سریع برای Google BigQuery با Chatgpt 4
22-02 شروع به کار با Vertex AI
22-03 درک TPU
22-04 TPU به عنوان یک انتقال فناوری
22-05 نسخه ی نمایشی: TPU ، Pytorch و Mnist
23 اجرای خطوط لوله
23-01 Tensorflow که با یک داکر فعال GPU سرو می شود
23-02 A Rust و Pytorch Microservice Walkthrough
23-03 نسخه ی نمایشی: میکروسرویس Pytorch Pretired Rust
24 نتیجه گیری: خطوط لوله ML خودکار و ارکستر
خطوط لوله ML 24-01 خودکار و ارکستر: مراحل بعدی
25 مقدمه: نظارت ، بهینه سازی و حفظ راه حل های ML
25-01 نظارت ، بهینه سازی و حفظ راه حل های ML: نمای کلی
25-02 نظارت ، بهینه سازی و حفظ راه حل های ML: اصطلاحات کلیدی
26 راه حل ML
26-01 Data Drift توضیح داده شده توسط مشکل کودک شیطان
تست بار 26-02 با ملخ
26-03 نسخه ی نمایشی: حسابرسی از طریق سیاههها
26-04 نسخه ی نمایشی: ورود به سیستم داشبورد
26-05 نسخه ی نمایشی: اسکنر امنیت وب ابر
26-06 نسخه ی نمایشی: پرس و جو خروجی ورود به سیستم با BigQuery
26-07 نسخه ی نمایشی: آزمایش بار با زنگ زدگی
26-08 پنج whys
26-09 با استفاده از دوره های Google
26-10 ساختن یک مترجم با زنگ زدگی و بغل کردن صورت
26-11 با استفاده از Pytorch و زنگ زدگی برای انتشار پایدار
26-12 با استفاده از زنگ زدگی با Pytorch
26-13 ساخت تست استرس GPU CUDA
27 نتیجه گیری
27-01 مراحل بعدی
[ENGLISH]
01 Introduction
01-01 Course and Google Professional Machine Learning Engineer exam overview
01-02 Framing ML problems: Key terminology
02 Translating Business Challenges into ML Use Cases
02-01 Building AI-enabled workflows
02-02 Using AI tools to build AI tools
02-03 Teaching MLOps at scale with GitHub
03 Defining ML Problems
03-01 Simulations vs. experiment tracking
03-02 When to use ML
03-03 Supervised vs. unsupervised ML
03-04 Optimization
03-05 Clustering
04 Defining Business Success Criteria
04-01 Defining business success criteria
05 Identifying Risks to Feasibility of ML Solutions
05-01 MLOps hierarchy of needs
05-02 Hidden costs of bespoke systems
05-03 Data poisoning
06 Conclusion: Framing ML Problems
06-01 Framing ML problems: Next steps
07 Introduction: Architecting a ML Solution
07-01 Architecting a ML solution: Overview
07-02 Architecting a ML solution: Key terminology
07-03 Cloud developer workspace advantage
08 Designing a Reliable, Scalable, and Highly Available ML Solution
08-01 What is continuous delivery?
08-02 Containerized ML microservices
08-03 SRE mindset for MLOps
08-04 Reproducible workflow
08-05 Learn continuous integration
09 Choosing Appropriate Google Cloud Hardware Components
09-01 Selecting heavy vs. light MLOps
09-02 Key components of MLOps landscape
09-03 Feature store vs. data warehouse
09-04 Compute choice
10 Conclusion: Architecting a ML Solution
10-01 Architecting a ML solution: Next steps
11 Introduction: Designing Data Preparation and Processing Systems
11-01 Designing data preparation and processing systems: Overview
11-02 Designing data preparation and processing systems: Key terminology
11-03 Onboard to GCP
12 Exploring Data
12-01 What is Google Colab?
12-02 Exploratory data analysis for life expectancy
12-03 Data science setup with virtualenv and pip on Windows
12-04 Graphing data for exploratory data analysis
13 Building Data Pipelines
13-01 Labeling data
13-02 Mechanical Turk labeling
13-03 Cleaning up data
13-04 Scaling data
13-05 BigQuery data pipelines with Colab
14 Creating Input Features
14-01 Feature engineering concepts
14-02 Extracting features from public datasets
14-03 Exploratory data analysis with Google BigQuery
15 Conclusion: Designing Data Preparation and Processing Systems
15-01 Designing data preparation and processing systems: Next steps
16 Introduction: Developing ML Models
16-01 Developing ML models: Overview
16-02 Developing ML models: Key terminology
17 Building Models
17-01 Using TensorFlow Playground
17-02 Overfitting vs. underfitting
17-03 Selecting the right metrics
18 Training Models
18-01 Training models with TensorFlow and a GPU-enabled Docker
18-02 Fine-tuning raw ingredients with Hugging Face
18-03 Advantages of transfer learning
19 Scaling Model Training and Serving
19-01 Operationalize microservices
19-02 Monitoring and logging with Rust on Google App Engine
19-03 Continuous integration using Rust with GitHub Actions
19-04 Demo: Unit testing Rust
19-05 Demo: GitHub copilot-enabled Rust
19-06 Set up a GCP workstation with Python
19-07 Demo: Google Cloud Shell
19-08 Demo: Google Cloud Editor
19-09 Demo: Google CLI SDK
19-10 Demo: Google gcloud CLI
19-11 Demo: Google App Engine Rust deployment
19-12 Demo: Google App Engine Golang
20 Conclusion: Developing ML Models
20-01 Developing ML models: Next steps
21 Introduction: Automating and Orchestrating ML Pipelines
21-01 Automating and orchestrating ML pipelines: Overview
21-02 Automating and orchestrating ML pipelines: Key terminology
22 Designing and Implementing Training Pipelines
22-01 Prompt engineering for Google BigQuery with ChatGPT 4
22-02 Getting started with Vertex AI
22-03 Understanding TPUs
22-04 TPUs as a technology transition
22-05 Demo: TPU, PyTorch, and MNIST
23 Implementing Serving Pipelines
23-01 TensorFlow serving with a GPU-enabled Docker
23-02 A Rust and PyTorch microservice walkthrough
23-03 Demo: Rust pretrained PyTorch microservice
24 Conclusion: Automating and Orchestrating ML Pipelines
24-01 Automating and orchestrating ML pipelines: Next steps
25 Introduction: Monitoring, Optimizing, and Maintaining ML Solutions
25-01 Monitoring, optimizing, and maintaining ML solutions: Overview
25-02 Monitoring, optimizing, and maintaining ML solutions: Key terminology
26 ML Solutions
26-01 Data drift explained by the naughty child problem
26-02 Load testing with Locust
26-03 Demo: Auditing via logs
26-04 Demo: Logging dashboard
26-05 Demo: Cloud web security scanner
26-06 Demo: Querying logging output with BigQuery
26-07 Demo: Load testing with Rust
26-08 Five whys
26-09 Using Google Courses
26-10 Building a translator with Rust and Hugging Face
26-11 Using PyTorch and Rust for stable diffusion
26-12 Using Rust with PyTorch
26-13 Building a CUDA GPU stress test
27 Conclusion
27-01 Next steps
نوح گیفت بنیانگذار Pragmatic A.I. Labs است. و یکی از همکاران بنیاد نرم افزار پایتون است.
نوح به طور گسترده با AWS کار می کند و یک قهرمان یادگیری ماشین AWS است. او دارای چندین گواهینامه صنعتی برای AWS است. نوح آموزش و طراحی دوره های آموزشی ماشین فارغ التحصیل، MLOps، A.I، علوم داده، و مشاوره در زمینه یادگیری ماشین و معماری ابری را انجام می دهد. مسئولیت های او شامل رهبری ابتکار صدور گواهینامه چند ابری برای دانش آموزان است. نوح نقش های مختلفی را به صورت حرفه ای ایفا کرده است، از جمله CTO، مدیر کل، مشاور مدیر ارشد فناوری، مشاور ارشد دانشمند داده و معمار ابر. او همچنین دارای چندین تیتراژ فیلم در فیلم های سینمایی مهم برای کارهای فنی از جمله آواتار، مرد عنکبوتی 3 و بازگشت سوپرمن است.